Felger

Aluminiumfelg handler først og fremst om utseende. Fine felger er med å gi bilen stil og særpreg. Hanebo & Sortvik har et stort utvalg av felger i alle prisklasser. Som frittstående butikk har vi tilgang til det aller meste på markedet til svært gode priser.  Å finne riktig felg handler derimot ikke bare om smak eller utseende. En felg produseres med forskjellige boltsirkler, navåpning og innpress som skal passe akkurat din bil. Hanebo & Sortvik har 35 års erfaring med salg av ettermarkedfelger og vi hjelper deg å finne felger som passer både bil og lommeboken.

Er det noe du ser etter eller bare har spørsmål så er det bare og ta kontakt på  73 84 40 40 eventuelt mail på post@hanebosortvik.no


Her er et utvalg av våre felger : 


 


 
Felger til Land Rover

Felger til BMWFelger til Mercedes

Tuningfelger i fra 17" - 22" kan ofte leveres i 2 bredder. Felger til Porsche

Felger til de fleste bilmerkerFelger til Corvette 

Felger til Jaguar


 
Felger til Off Road & 4X4

Her kan du prøve felger på din bil 

Vi leverer kvalitetsfelger fra Zito / AC / Spyn : 

Zito / AC har mye flott til de fleste bilmerker og kommer ofte også i 2 bredder så vi kan finne perfekt oppsett til din bil. 

Starco Norge er eneimportør av flere av verdens mest kjente felgprodusenter – de samme produsentene som leverer «originalfelger» til bilindustrien. De lagerfører et bredt utvalg av felger i alle prissegmenter til de aller fleste bilmodeller med fokus på OE tilpasning.

Her kan du søke på både registreringsnummer og frisøk, så klikk på bilde og se deres flotte utvalg : 


Merk at alle priser som er oppgitt på vær respektive side er Veil/liste priser uten moms og rabatt, ta kontakt for vår pris. 

Levert av